Rattijuoppo kaahasi moottoritiellä – autoilija kuvasi holtittoman ajon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alaskassa ajetaan todella paljon juopuneena, minkä vuoksi siellä on myös todella tiukka laki ja korkeat tuomiot kiinnijääneitä rattijuoppoja varten. Eräät kaverukset kuvasivat poliisia varten hieman hyödyllistä videomateriaalia kuskista, joka ajoi heidän edellään ja oli selvästi alkoholin vaikutuksen alaisena.

Videolla kaksi miestä on ajanut Alaskassa Glenn Highway -moottoritietä, kun he ovat kiinnittäneet huomiota edellä ajavaan autoon. Miehet kuvasivat videolle, kun juopunut kuski ajaa todella holtittomasti heidän edellään 145 kilometrin tuntivauhtia.

Yhdysvaltojen rattijuopumustilastoista kertovan sivuston mukaan Alaskassa tapahtuu eniten humalassa ajettuja kolareita ja onnettomuuksia, jotka ovat johtaneet kuolemaan. Videon kuvauksessa kerrotaan, että tämäkin juopunut kuski oli törmätä ohittamiinsa autoihin ja ajaa moottoripyöräilijän päälle.