Seksiä koiran kanssa – mies narahti soitettuaan vahingossa videopuhelun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keski-ikäinen mies on pidätetty ja syytettynä eläimiin sekaantumisesta. 54-vuotias Russell Joseph Meyers jäi kiinni harrastaessaan seksiä saksanpaimenkoiransa kanssa, kun hänen puhelimensa oli vahingossa tehnyt taskupuhelun.

Meyers jäi kiinni itse teosta, kun hänen puhelimensa oli soittanut vahingossa hänen tutulleen. Tilanne ei jäänyt keneltäkään epäselväksi, sillä puhelin oli tehnyt videopuhelun, joka oli paljastanut miehen tositoimissa saksanpaimenkoiransa kanssa. Meyers omisti myös chihuahuan, mutta sen kanssa mies ei poliisin mukaan ollut yhdynnässä.

Meyers on ensimmäinen ihminen Alabamassa, joka tulee uuden lain voimaanastumisen myötä saamaan syytteen ja rangaistuksen eläimiin sekaantumisesta. Metro-lehden mukaan Meyersin saksanpaimenkoira voi kaikesta huolimatta hyvin ja on tällä hetkellä eläinlääkäreiden hoidettavana.