Sylvie Meisin huikea bikinivartalo paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen nimensä. Hollantilaistähti on päätynyt työnsä ansiosta myös paparazzien huomion keskiöön.

Pitkään otsikoista poissa viihtynyt Sylvie kuvattiin nyt pitkästä aikaa bikineissä, kun hän keikisteli Ibizan rannoilla vihreäsävyisissä viidakkobikineissä.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash