Taco Bellissä myös toisenlaista kokkausta – amfetamiinilaboratorio paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iowan Cedar Rapidsin viranomaiset saivat tiistaina 4. elokuuta kello 04:42 paikallista aikaa ilmoituksen epäilyttävästä toiminnasta paikallisessa Taco Bell -pikaruokaravintolassa. Poliisit löysivät pikaruokalan ulkopuolelta kaksi miestä, joista toinen väitti olevansa töissä ravintolassa.

Poliisit ilmoittivat asiasta ravintolan pomolle, joka pyysi viranomaisia tarkistamaan liikkeen sisätilat. Viranomaiset löysivät Taco Bellin sisätiloista amfetamiinilaboratorion jäänteet. Paikallisten CBS2 Iowa -uutisten mukaan paikalla oli muun muassa teollisuusbensiiniä, viemärinavaajaa ja muita huumausaineen valmistukseen käytettäviä aineita.

Poliisit pidättivät 31- ja 56-vuotiaat miehet. Heitä epäillään huumeiden valmistamisen suunnittelusta ja hallussapidosta. Taco Bell -ravintola vahvisti myöhemmin toisen miehen työskenlleen ravintolassa. Pidätetty väitti valmistaneensa amfetamiinia vain omaan käyttöönsä, pysyäkseen jatkuvasti aineen vaikutuksen alaisena.