Vandaalit iskivät Cecil-leijonan tappajan loma-asuntoon – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalaisesta hammaslääkäristä Walter J. Palmerista tuli nopeasti yksi maailman vihatuimmista miehistä tapettuaan Afrikan Cecil-leijonan Zimbabwessa. Palmer joutui maksamaan leijonan metsästämisestä 55.000 dollaria, mutta jatkaa maksamista edelleen hieman eri tavalla.

Palmerin julkaisemat kuvat kuolleesta Cecil-leijonasta saivat ihmiset sellaisen raivon partaalle, että hammaslääkäri on menettänyt asiakkaitaan ja saanut useita tappouhkauksia. Hänen Marco Islandilla sijaitseva loma-asuntonsa on ollut poliisien valvonnan alla, mutta se ei ole estänyt vandaaleja pääsemästä käsiksi asuntoon.

Metro-lehden mukaan Palmerin Floridan loma-asuntoon oli päästy käsiksi maanantai-iltana 3. elokuuta. Miljoona-asunnon autotalliin oli kirjoitettu ”Lion killer!”, minkä lisäksi talon etupihaan johtavalle tielle oli heitetty verisiä sian sorkkia.