Citymaasturi nolosti pulassa – autovanhus pelasti pinteestä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Salcomben satamassa ajellut Range Rover oli jäänyt kiinni rantamutaan. Yrityksistä huolimatta 286.000 euron arvoinen luksusauto ei liikahtanutkaan ja vaikutti siltä, että mudasta irtoaminen ilman vetoapua oli mahdottomuus.

Tilanteen nähnyt silminnäkijä meni tarjoamaan apua epätoivoiselle Range Rover -kuskille. Muut silminnäkijät hieraisivat silmiään, kun he näkivät, että Range Roverin eteen ajoi 1961-vuosimallin Land Rover. Kuskit onnistuivat tehtävässään, sillä Range Rover irtosi lopulta mudasta. 50 vuotta vanhempi versio oli osoittaunut Range Roverin pelastajaksi.

Daily Mail -lehden mukaan kustomoidun Range Roverin arvo oli noin 286.000 euroa, kun taas 60-luvun Land Rover oli arvoltaan vain 2860 euroa. Tässä tilanteessa iällä tai arvolla ei kuitenkaan ollut merkitystä, sillä pienikin vetoapu riitti jumiutuneen auton pelastamiseen.