Jumanji-elokuvasta tehdään uusi versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosituhannen lopussa varttuneet saattavat muistaa Robin Williamsin tähdittämän, vuoden 1995 menestyneimpiin elokuviin kuuluneen Jumanji-seikkailukomedian. Elokuvassa mystinen lautapeli päästää valloilleen lauman villieläimiä ja muita otuksia amerikkalaisessa pikkukaupungissa.

Hollywoodin tuotantoyhtiöt tuntuvat välttelevän riskialttiita uusia ideoita elokuvissaan, ja niinpä monista takavuosien menestyselokuvista on tulossa uusia versioita. Nyt Sony Pictures on ilmoittanut filmaavansa Jumanji-elokuvan uudelleen. Variety-lehden mukaan elokuvan ensi-iltaa kaavaillaan loppuvuodelle 2016.

Vielä ei ole tiedossa, kuka tulee perimään edemenneen Robin Williamsin roolin tulevassa elokuvassa. Toistaiseksi tiedossa on vain se, että The Hollywood Reporter -lehden mukaan uuden version käsikirjoittajaksi on palkattu Will Ferrellin tähdittämän Aidosti outoa -elokuvan kirjoittaja, Zach Helm.