Kasvipohjaiset tatuoinnit tulevat – kestävät iholla kaksi viikkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Veljekset Tyler ja Braden Handley halusivat ottaa tatuoinnit, mutta eivät osanneet päättää, mihin kuvaan olisivat valmiita sitoutumaan koko loppuiäkseen. Pulman innoittamana he keksivät luonnollisen tavan saada ihoon tatuoinnilta näyttävä kuva, joka kestää noin kaksi viikkoa.

Handleyn veljekset perustivat Inkbox-nimisen yrityksen, joka valmistaa täysin luonnollisia ja orgaanisia tatuointeja. Tatuoinnit ovat kuin siirtokuvia. Kuva asetetaan ihoon muotin avulla. Se näkyy ihossa aluksi haaleana, mutta kasviperäisten kemikaalien alkaessa reagoimaan kuva muuttuu 12 tunnin aikana mustaksi ja näyttää oikealta tatuoinnilta.

Inkboxin tatuoinnit sopivat kaiken ikäisille lapsista aikuisiin eikä niissä ole käytetty mitään vaarallisia aineita. Miehet ovat suunnitelleet hauskoja ja tyylikkäitä muotteja, ja uusia malleja tulee asiakkaiden saataville jatkuvasti.

Tällä hetkellä myynnissä olevat tatuoinnit toimivat tekniikalla, jossa väriaine asetetaan muotin avulla iholle, annetaan vaikuttaa noin 1,5 tuntia ja otetaan pois, minkä jälkeen tatuointi ilmestyy ihoon vähitellen 12 tunnin aikana. Miehet ovat kuitenkin kehitelleet jo helpomman 10 minuuttia aikaa vievän tavan saada kuva ihoon, ja rahoittavat sen markkinoilletuontia parhaillaan Kickstarter-joukkorahoituskampanjan avulla.