Miley Cyrus jakoi kauneusvinkin: ”Iho kuntoon avokadonaamiolla!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on julkaissut Instagramissa kuvia kotitekoisesta kasvonaamiostaan. Miley ja hänen ystävänsä olivat tehneet vitamiinirikkaat kasvonaamiot avokadosta. Poppari on myöntänyt, että hänellä on pakkomielle avokadoihin ja hän nauttii niistä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Tällä kertaa Cyrus oli levittänyt murskatun avokadon kasvoihinsa. Kauneusasiantuntijoiden mukaan poptähti on oikeilla jäljillä, sillä avokado on tehokas ihonhoitotuote. Avokado elävöittää ihon ja kosteuttaa sitä. Avokadossa on paljon vitamiineja, mineraaleja ja rasvoja, jotka tekevät iholle hyvää.

Daily Mail -lehden mukaan Cyrus on löytänyt hänelle sopivan tavan huoltaa kauneuttaan. Miley on jopa ottanut avokadon kunniaksi tatuoinnin. Poptähti on kauneusvinkillään osoittanut, ettei tehokkaiden kasvohoitojen tarvitse olla tyyriitä. Ihon hoidon tehotuotteita löytyy nimittäin kauppojen hedelmäosastoilta.

Gurllllz night @sarahbarthel ????

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Avocado obseshhhhh is mad real!

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

? Dear Avocado, I love you so much ? @laurenwinzer givezzzz me gooseyz

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi