Hulvaton kuva leviää – poliisit eivät huomanneet epäiltyä yläpuolellaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Silloin kun poliisit kolkuttavat ovella, on helpoin ratkaisu tehdä viranomaisten kanssa suosiolla yhteistyötä. Jotkut epäillyt kuitenkin ottavat riskin, ja yrittävät vältellä lain kouraa pakenemalla tai piiloutumalla vierailulle tullutta virkavaltaa.

Imgur-sivustolla jaetusta, poliiseja pakenevasta miehestä otetusta kuvasta on tullut nopeasti nettihitti sosiaalisessa mediassa. Michiganin osavaltion Grand Rapidsissa otettussa kuvassa poliisit ovat tulleet pidättämään 25-vuotiasta epäiltyä kotoaan. Mies on kuitenkin onnistunut piiloutumaan poliiseilta aivan heidän silmiensä alla – tai oikeastaan yllä – makaamalla kuistin yläpuolella olevan katoksen reunalla.

– He ovat etsineet häntä 10 minuutin ajan, Imgur-käyttäjä Richdakillan jakaman otoksen kuvatekstissä kerrotaan.

Fox 17 News -uutisten mukaan talon ulkopuolelle jääneet poliisit huomasivat lopulta epäillyn, ja ilmoittivat asiasta taloon menneille viranomaisille. Mies määrättiin tulemaan pois katolta, ja hänet pidätettiin.

@RichDaKilla