Rihanna tihkui seksiä karnevaaleilla – ei jäänyt takuulla huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rihannan uusi Bitch Better Have My Money -kappaleeseen tehty musiikkivideo shokeerasi katsojia raakuudellaan, kun Rihanna velkojan roolissa kidnappasi videolla naisen ja kidutti häntä antamaan Rihannalle kuuluvat rahat. Nyt Rihanna on ihastuttanut paraatissa.

Kadooment Day -karnevaaleille kotimaassaan Barbadoksella osallistunut Rihanna oli pukeutunut paraatiin näyttävään ja seksiä tihkuvaan asuun, joka korosti upeasti hänen kurvejaan. Kaunotar ei kyennyt itsekään pitämään näppejään erossa itsestään.

80 fania koki taannoin yllätyksen Rihannan fanitapaamisessa. Fanit kuljetettiin Los Angelesissa sijaitsevaan teatteriin, jossa he pääsivät näkemään ensimmäistä kertaa Rihannan ja Bitch Better Have My Money -kappaleen musiikkivideon. Esityksen jälkeen Rihanna meni vielä faniensa luo juttelemaan heidän kanssaan kasvotusten, mikä kruunasi tapahtuman.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash