Tosielämän Kippari-Kalle – miehellä valtavat kädet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jeff Dabe on kiistämättä tosielämän esimerkki siitä, millainen Kippari-Kalle oikeasti olisi. Dabella on valtavan suuret kädet ja kämmenet, joilla hän pystyy nappaamaan vaikkapa koripallot käteensä kuin ne olisivat pienet tennispallot.

Selitystä Daben käsien valtavalle koolle ei löydy ja mies oli syntyessään jo isokätinen. Kädet ovat epätavallisen paksut varsinkin kyynerpäästä alaspäin loppuen paksuihin ranteisiin, suuriin kämmeniin ja paksuihin sormiin. Lääkärit ovat tutkineet miestä ja kertoneet Metro-lehden mukaan, että miehen käsissä ei ole mitään vikaa eikä hän kärsi mistään taudista, mikä aiheuttaisi epäluonnollisen isot kädet.

Kädet näyttävät siltä, kuin ne olisivat jääneet jonkin raskaan alle ja paisuneet, mutta ne ovat normaalitilassa jatkuvasti isokokoiset. Minnesotasta kotoisin oleva 52-vuotias Dabe on löytänyt itselleen sopivan harrastuksen, ja mittelöi toisia miehiä vastaan kädenväännössä. Seuraavaksi Dabe aikoo osallistua World Armwrestling League -mestaruuskilpailuihin.