Rajatonta rakkautta! Yksikätinen taapero ja kolmejalkainen koira erottamattomat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ella Peggie -niminen hurmaava yksivuotias tyttö syntyi harvinaisen syndrooman vuoksi ilman vasenta kättä. Tyttö saattaa olla vielä iältään nuori, mutta hän on ehtinyt löytämään itselleen jo elämänaikaisen sielunkumppanin kolmejalkaisesta koirasta.

Ellan äiti Brooke Hodgson oli nähnyt verkossa ilmoituksen ja kuvan Snowy-nimisestä valkoisesta koirasta, jolla ei ollut vasenta etujalkaa ollenkaan. Brooke oli tuntenut heti, että hänen on pakko saada koira heidän perheeseensä. Hän laittoi ilmoituksen julkaisseelle henkilölle heti viestin, jonka jälkeen perhe sai Snowyn itselleen jo viikon kuluttua yhteydenotosta.

Aivan kuten äiti oli arvellutkin, tytön ja koiran välille syntyi heti uskomattoman vahva side ja yhteys. He tekevät kaikkea yhdessä eikä Snowy haluaisi poistua Ellan luota laisinkaan. Yhden raajan puuttumisen lisäksi Ellaa ja Snowya yhdistää myös sama ikä, minkä vuoksi he tulevatkin viettämään vielä monia vuosia yhdessä oppien joka päivä uusia asioita ja tapoja toimia.

Put them both together and we have the perfect pair! This is a friendship Ella will remember and thrive off for the rest…

Posted by The Escapades of Ella and Snowy on Sunday, August 2, 2015

Trying to warm up with a mid morning play! 󾀊

Posted by The Escapades of Ella and Snowy on Wednesday, August 5, 2015