Autossa huikea äänentoisto! Muki pysyy ilmassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ovat nähneet hidastettuja videoita, joissa esitellään vahvistimien aikaansaamaa liikettä. Videoilla kaiuttimien päälle tai sisälle on aseteltu ruokia, juomia tai maalia, jotka alkavat aina tanssahtelemaan musiikista syntyvän värinän voimalla kaiuttimen päällä.

Nyt uudella YouTube-videolla nähdään, miten mies saa ison pahvimukin pysymään ilmassa bassoraidan voimalla. Auton vahvistimissa on niin paljon potkua, että niiden toistamat matalat taajuudet ja värinä saavat mukin hyppelehtimään ilmassa ja leijumaan putoamatta maahan.

Mies asettaa punaisen pahvimukin ilmaan bassoraidan alkaessa pärisemään. Kun hän päästää mukista irti, se pysyy ilmassa ja alkaa vain tanssahtelemaan ja kellumaan värinän mukana. Muki menee avoimesta ikkunasta jopa välillä auton ulkopuolelle, mutta ei siitäkään huolimatta putoa maahan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.