Häätanssille spektaakkelimainen käänne

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perinteisissä häissä mies ja vaimo avaavat juhlissa tanssilattian tanssimalla yhdessä jonkin kappaleen tahtiin. Aiemmin kappale oli yleensä jokin valssi tai muu hidastempoinen kappale, mutta nykyään hääparit tanssivat yhä useammin vauhdikkaiden ja tunnettujen hittien tahtiin.

Moni hääpari on yllättänyt vieraansa hauskalla kappalevalinnalla ja menevällä tanssiesityksellä, mutta tämän tuoreen avioparin tekemä esitys taisi juuri lakaista kaikki aiemmat esitykset alapuolelleen. Luke Rendell on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään Hollie ja Dave Smithin ensimmäinen tanssi.

Tanssi ei ole niinkään pelkkä tanssi vaan spektaakkelimainen tanssiesitys. Aviopari aloittaa esityksen hiphop-tanssilla, minkä jälkeen morsian valtaa lavan kaasojensa kanssa. Sen jälkeen aviomies heiluttelee bestmanit vierellään lanteitaan Beyoncen tahtiin. Kuusiminuuttinen esitys koostuu useammasta tanssista ja saa vieraat huikeista aplodeista päätellen viihtymään.