Hollywood sai nuoren supertähtiparin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias huippumalli Kendall Jenner on aloittanut uuden romanssin poptähti Nick Jonasin kanssa. Jennerin ja Jonasin yhteinen ystävä Gigi Hadid saattoi nämä nuoret yhteen, ja kemia parin välille oli syntynyt heti.

Splash
Splash
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Jonas Brothers -yhtyeen nuorin veli Nick Jonas ehti olemaan vain pienen hetken sinkkumarkkinoilla erottuaan pitkäaikaisesta tyttöystävästään Olivia Culposta kesäkuussa. Malli Gigi Hadid seurustelee Nickin vanhemman veljen Joen kanssa, ja oli päättänyt parittaa Jonasin perheen nuorimman veljen Jennerin kanssa, että nelikko voisi viettää yhdessä aikaa.

US Weekly -lehden mukaan parin välillä oli säkenöinyt heti ja Hadidin paritusyritys oli tuottanut välittömästi tulosta. Lähipiiristä kerrotaan, että Jonas ja Jenner haluavat edetä suhteessaan hitaasti ja oppia ensin tuntemaan toisensa kunnolla ennen kuin alkavat esiintyä yhdessä julkisesti.