Hurjapäät laskevat vesiputousta kuin vesiliukumäkeä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta löytyy toinen toistaan hurjempia, pidempiä ja kosteampia vesiliukumäkiä, joilla ihmisiä yritetään houkutella vesi- ja huvipuistoihin. Joskus kaikista kovinta kyytiä tarjoavat kuitenkin luonnon omat vesiliukumäet. Mikä parasta, näissä ei ole maksullista sisäänpääsyä tai pitkiä jonoja.

Devin Supertrampin tuoreella videolla joukko rämäpäisiä extreme-harrastajia on suunnannut Kanadan Lynn Canyon Parkin luonnonpuistoon.

Alueelta löytyy kymmenen metrin korkuiseen vesiputoukseen päättyvä luonnollinen vesiliukumäki, joka tarjoaa varmasti huvipuistojen vastaavia monta kertaa ainutlaatuisemman kokemuksen. Voisi tosin kuvitella, että videolla putousta laskevien miesten ja naisten takapuolet ovat näiden vesileikkien jälkeen melko pahasti mustelmilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat