Isäntä menehtyi – koira odotti sairaalan ovella turhaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat tunnetusti todella uskollisia omalle perheelleen ja surevat perheenjäsenensä menettämistä paljon. Monet koirat osaavat seurata omistajiaan sairaalaan tai pahimmassa tapauksessa myös hautausmaalle saakka.

Brasiliassa eräs koira joutui läpikäymään omistajansa menetyksen ja oli hänen vierellään loppuun saakka. Koiran omistaja Vergi de Lima Gomes oli hoidettavana Sidronlandian sairaalassa, jonne koira oli seurannut häntä. Koira ei ollut saanut tulla sairaalan ovista sisään, mutta se odotti suoraan lasiovien ulkopuolella ja katseli toiveikkaana sisälle sairaalaan, josta toivoi isännän palaavan.

Metro-lehti kertoo, että koiran isäntä ei valitettavasti selvinnyt ja menehtyi sairaalahoidon aikana. Uskollinen koira on kuitenkin todistanut käytöksellään ihanan ja sydämellisen luonteensa, minkä vuoksi sairaala onkin hukuttautunut perheiden tekemiin tarjouksiin, joissa koiralle tarjotaan uutta kotia.