Jennifer Aniston ja Justin Theroux naimisiin – tässä kuva!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Aniston ja Justin Theroux ovat viimein menneet naimisiin. 46-vuotias Aniston ehti olemaan kolme vuotta kihloissa 43-vuotiaan Therouxin kanssa ennen kuin he päättivät sanoa toisilleen tahdon. Häät olivat intiimit ja salaiset, ja hääjuhlaa vietettiin pariskunnan Los Angelesin kodissa.

Jennifer Aniston on aiemmin kommentoinut US Weekly Magazine -lehden mukaan, että pariskunnalla ei ollut kiire alttarille, koska he tunsivat jo olevansa naimisissa. He olivat kuitenkin päättäneet, että nyt on täydellinen hetki mennä naimisiin ja järjestivät lämpimän juhlan kotonaan.

Juhlapaikalla pariskunnan Bel Airissa sijaitsevassa kartanossa olivat vain perhe ja läheisimmät ystävät. Läheisimpien ystävien piiriin kuuluu muun muassa näyttelijä Lisa Kudrow, Sia, Emily Blunt ja hänen miehensä John Krasinski sekä Ellen DeGeneres. TMZ-lehdessä julkaistujen kuvien mukaan pariskunnan kartanon takapihasta oli koristeltu juhlapaikka, josta oli saatu loihdittua todella kaunis ja tunnelmallinen paikka yksityiselle hääjuhlalle.