Kim Kardashianin selfie-kirja floppasi rajusti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti Kim Kardashian on ahkera selfie-kuvien ottamisen ja jakamisen harrastaja. Nainen julkaisi toukokuussa jopa Selfish-nimisen kirjan, joka koostuu arvatenkin kokonaan hänen selfie-otoksistaan.

Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Kirjan vastaanotto ei kuitenkaan ole ollut sellainen, kuin Kim olisi ehkä toivonut. Kirjojen myyntilukuja mittaavan Nielsen Bookscanin mukaan Kim Kardashianin Selfish-kirja on myynyt yhteensä vain 32.000 kopiota. Tähdellä on Instagramissa yli 41 miljoonaa seuraajaa, joten kirjan on hankkinut vain noin 0,8% hänen faneistaan sosiaalisessa mediassa.

Selfishin asiakasarvostelut eivät ole olleet myöskään järin mairittelevia. Radar Online -sivuston mukaan kirjan saamien arvioiden keskiarvo on 2,5 tähteä. Ilmeisesti Kim Kardashianin fanit eivät siis ole yhtä innokkaita maksamaan samaisten kuvien katselemisesta, joita he näkevät tähden Instagram-tilillä päivittäin ilmaiseksi.