Koirat supersankareina – pelastajat aina lähellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirilla on uskomattoman hyvä empatiakyky ja tilannetaju, minkä vuoksi ne ovatkin hyviä koulutettavia ja soveltuvat mainiosti esimerkiksi palveluskoiriksi. Nokkelat koirat huomaavat nopeasti jos joku on pulassa, eivätkä epäröi toimia.

YouTube-videolla nähdään hauska ja sydäntälämmittävä koostevideo koirista, jotka ovat tilanteen tasalla. He ovat huomanneet kaverinsa, lajitoverinsa tai perheenjäsenensä ongelmissa ja ryhtyneet välittömästi auttamaan. Videolla esiintyneet koirat olisivat jokaisen perheen unelmalemmikkejä.

Koirat vetävät toisen koiran altaasta ja tajuavat kääntää selälleen jumiutuneen kilpikonnan ympäri. Ihmisen paras ystävä ymmärtää auttaa myös kauppakassien kantamisen kanssa ja tuoda puhelimen sohvalle silloin, kun isäntä ei jaksa nousta. Tällaisen ystävän jokainen ihminen tarvitsisi itselleen.