Lentoemäntien paljastukset julkkismatkustista: ”Piereskeli koko lennon…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lentokoneen matkustamohenkilökunta pääsee tutustumaan ja näkemään todella paljon erilaisia ihmisiä. Hankalat ja erityisen mukavat tapaukset jäävät heille varmasti hyvin mieleen, mutta erityisiä muistijälkiä näyttää syntyneen tähtien matkustaessa heidän lennollaan.

Metro-lehti kertoo leviävästä viestiketjusta, jossa lentokoneen matkustamohenkilökunta on alkanut kertomaan omista kokemuksistaan tähtien kanssa. Kuuluisten henkilöiden kannattaisi aina käyttäytyä kotinsa ulkopuolella hyvin, koska heihin kiinnitetään luonnollisesti enemmän huomiota kuin muihin. Näyttäisi kuitenkin siltä, että muutamia julkimoita eivät muiden mielipiteet kiinnosta.

Robbie Williams oli ollut lennolla todella epäkohtelias ja röyhkeä henkilökunnalle. Huippumalli Naomi Campbell on tunnettu diivamaisesta käytöksestään, mutta hän oli sen sijaan ollut painajaismainen henkilökunnan mielestä. Cate Blanchettia oli luonnehdittu kylmäksi, ja näyttelijätär oli kuorsannut ja piereskellyt lentoemojen iloksi koko matkan ajan.