Komedienne julkaisi paljastelevan kuvan – rooliasu ei ollut mieleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Komediatähti Mindy Kaling on julkaissut Instagramissaan paljastelevan kuvan. Neitokainen poseerasi kuvassa rintaliiveissä ja raskausvatsaproteesissa. Komedienne kirosi roolihahmonsa raskautta, sillä hänellä oli vatsan kanssa sietämättömän kuuma.

Kaunotar osoitti sympatiansa naisia kohtaan, jotka olivat kuumalla helteellä samassa tilanteessa oikean raskausvatsan kanssa. Daily Mail -lehden mukaan Mindy oli ottanut kuvan The Mindy Project -sarjan kuvaustauolla.

E!-viihdesivuston mukaan Mindy ei ollut riemuissaan roolihahmonsa raskaudesta, sillä asut ja proteesit tekivät hänen olostaan jatkuvasti tukalan. Kaunokaisen oli päättänyt ottaa hiostavasta tauostaan kaiken irti julkaisemalla paljastelevan kuvan Instagramissa. Vaikka Mindy ei ole oikeasti raskaana, on hänelle sadellut tukea ihmisiltä, jotka tietävät miltä hellepäivät raskausvatsan kanssa tuntuvat.

That pregnancy suit in the dead of summer life #98degrees #themindyproject

Kuva, jonka Mindy Kaling (@mindykaling) julkaisi