Opiskelija löysi katuojasta kilpikonnan – rikastuu nyt sen ansiosta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Katuojan pohjalta löytynyt kilpikonnan poikanen on mullistanut 23-vuotiaan Mike Millerin elämän. Pienestä Dwight-kilpikonnasta on nimittäin muutamassa kuukaudessa tullut suuri nettijulkkis.

Dwightin suosio on Miken ansiota, sillä hän alkoi julkaista kuvia pelastamastaan kilpikonnasta sosiaalisessa mediassa. Pian kuvissa alkoi esiintyä tapahtumarikkaita tilanteita ja kuvat alkoivat vedota yhä suurempaan fanijoukkoon.

Mike kertoi hiljattain Coloradoan-lehdelle, että hänelle on tarjottu rahakasta sopimusta kilpikonnaansa liittyen. Suuri kirjakustantamo on ehdottanut Millerille lastenkirjan julkaisemista. Kustantamo on tehnyt rahakkaan diilin lastenkirjasta, jossa seikkailee Dwight-kilpikonna.

Mike on ollut tohkeissaan saamastaan tarjouksesta. Dwightin tarinassa on kaikki hyvän sadun elementit, sillä katuojaan hylätystä kilpikonnasta tuli rakastettu perheenjäsen. Ihastuttava Dwight on hurmannut ihmisiä ympäri maailman. Onneksi Dwightin tarinalla tulee olemaan onnellinen loppu.

The local paper took my picture and interviewed me today ?? . ?Pics, vids and story to come!? . #DwightTheTurtle

Kuva, jonka Dwight the Turtle (@dwighttheturtle) julkaisi