Tältä The Rock näytti teini-ikäisenä – tunnistatko kuvasta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu näyttelijä Dwayne Johnson näyttää siltä, että hän on onnellinen ja hänen elämänsä on raiteillaan. Hän elää terveellisesti, treenaa ja näyttää olevan aina hyvällä tuulella. Toisin kuin voisi kuvitella, The Rock on kuitenkin kokenut melko vaiherikkaat teinivuodet.

The Rock julkaisi Instagram-tilillään vanhan kuvan, joka hänestä on teini-ikäisenä otettu. Mies kertoo, että 16 ikävuoteen mennessä hän oli ollut jo neljässä koulussa, koska hän joutui ongelmien aiheuttajana vaihtamaan kouluja moneen otteeseen saadessaan edellisestä häädön. The Rock oli myös usein lain kanssa ongelmissa ja kertoo huijanneensa huumeidenkäyttäjiltä autoja.

Miehen kohdalla vaikeuksia aiheutti myös hänen ulkonäkönsä. Nykyään todella arvostettu lihaskimppu oli teinivuosina outo näky, ja samanikäiset nuoret luulivatkin häntä koulussa peitetehtävissä olevaksi poliisiksi. 188 senttimetriä pitkä ja reippaasti yli satakiloinen poika viiksineen aiheutti hämmennystä, mutta The Rock on ottanut hurjista vuosistaan ja kapinallisuudestaan opiksi ja on tällä hetkellä iloinen ja kiitollinen omasta elämästään.

#TBT By the time I was 16 yrs old, I had already enrolled in four high schools across the country due to being evicted and lil' trouble with the law.. McKinley HS (Honolulu, HI), Glencliff HS (Nashville, TN), McGavock HS (Nashville, TN), Freedom HS (Bethlehem, PA). I was also 6'4 225lbs, rockin' a dead caterpillar on my lip (aka the porn 'stache) and all the kids in every high school thought I was an undercover cop cause I looked like a mutated, yet handsome SOB of a man child. Plus in Nashville I was already hangin' out in honey tonk dive bars on Music Row and hustlin' cars from crackheads. Yup, one of the many reasons why I'm a grateful man for the life I have today and also grateful I straight up kicked puberty's ass early in life. #GodBlessSamoanAndBlackGenetics #AndGodBlessOurTeenageYears #AndWTFWasIThinkingWithThisMustache

Kuva, jonka therock (@therock) julkaisi