99-vuotias isoisoäiti sai kirjeen lääkäriltä: ”Olet raskaana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien korkeasti koulutettujen ammattien tavoin lääkäreitä pidetään todella asiansa osaavina ja heidän sanaansa luotetaan. Oman terveytensä luottaminen toisen henkilön käsiin on vakava asia, minkä vuoksi lähes 100-vuotias Doris olikin hämmentynyt saadessaan erikoisen kutsun lääkäriltään.

99-vuotias Doris Ayling hämmentyi saadessaan lääkäriltään kirjeen, jonka mukaan nainen on raskaana. Doriksen omienkin lasten ollessa jo eläkkeellä nainen oli melko varma, että hän ei ole raskaana. Isoisoäidille oli kuitenkin kirjeen mukaan varattu lääkäriltä jo sitova virtsatestiaika raskauden lopullista toteamista varten.

Kirjeen Dorikselle lähettänyt Portsmouth Hospitals NHS Trust -niminen sairaala on pyytänyt väärinymmärrystä naiselta anteeksi. Doris ei ole 70 vuoteen ollut raskaana lainkaan, ja kertoi Metro-lehden mukaan ottaneensa sairaalan tekemän virheen huumorilla. Kirje oli kuitenkin hämmentävä, koska siinä oli ollut kaikki Doriksen tiedot oikein syntymäajasta lähtien.