Hurjapää testasi vesiliukumäkeä – tätä ei kannata kokeilla itse

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilaisessa vesipuistossa vieraillut mies koki tarvitsevansa lisäjännitystä mäenlaskuunsa. Niinpä hän viritti GoPro-kameransa kuvaamaan temppua, jossa hän laski mäkeä väärinpäin. Netissä julkaistu video osoittaa, että mäen laskeminen oli tempun helpoin osuus.

Kun mies lensi hyppyristä kohti allasta, kohtasi hän odottamattoman ongelman. Laskeutuminen väärinpäin ei onnistunutkaan niin sulavasti kuin mies oli luullut. Hurjapää löi päänsä hyppyrissä olleeseen ramppiin ja laskeutui veteen kauhistunut katse kasvoillaan. Järkyttynyt ilme osoitti, ettei mies tainnut ollakaan niin raudankova hurjapää kuin hän antoi olettaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat