Täydellinen nainen pidätettiin – narahti myymälävarkaudesta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Richards on pidätetty epäiltynä myymälävarkaudesta. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan tähtönen oli varastellut tuotteita Target -tavaratalosta yli 600 dollarin edestä.

Myymälän vartija oli huomannut naisen piilottavan kauppatavaroita laukkuunsa ja poliisit oli soitettu paikalle. TMZ-viihdesivuston mukaan Kim Richards on paininut alkoholiongelmien kanssa vuosia ja naisen historiaan kuuluu myös lääkkeiden väärinkäyttöä.

Vieroitushoidoissa ravannut kaunotar on huhujen mukaan sortunut jälleen juomaan. Daily Mail -lehden mukaan ongelmallinen tähtönen on myös saanut kenkää realitysarjasta, eikä häntä nähdä Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan uusimmilla tuotantokausilla. Richards on vapautettu takuita vastaan ja häntä odottaa pian oikeudenkäynti myymälävarkautta koskien.