Rihanna julkaisi herutuskuvia rohkeasta karnevaaliasustaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka poptähti Rihanna on saavuttanut supertähden asemansa Yhdysvalloissa, on hän edelleen ylpeä barbadoslaisesta taustastaan. Tähti on nähty useisiin otteisiin viettämässä vapaa-aikaansa Karibianmerellä sijaitsevan saarivaltion auringon alla.

Barbadoksella vietetään vuosittain Kadooment Day -nimistä juhapäivää, joka kulminoituu näyttävään paraatiin. Rihanna nähtiin äskettäin juhlistamassa päivää asianmukaisen säihkyvissä ja erittäin paljastavissa, timanteilla ja sulilla koristelluissa juhlatamineissa. Tilaisuudesta otettujen kuvien perusteella poptähti otti kaiken irti kotimaansa suurimmasta bilepäivästä.

Splash
Splash

Rihannan ohella tilaisuudessa nähtiin myös brittiläinen Formula 1 -kuski Lewis Hamilton, joiden yhteisestä risteilystä Stara julkaisi kuvia eilen. Autourheilijan ja poptähden on epäilty seurustelevan salaa, ja huhut saivat lisää tuulta alleen Barbadoksella järjestettyjen karnevaalijuhlien aikana.