David Beckhamin tytär huolestutti asiantuntijat – neljävuotiaalla vielä tutti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jalkapallotähti David Beckham on nähty West Hollywoodissa tyttärensä Harperin kanssa. Paparazzien ottamista kuvista on erottunut yksityiskohta, joka on saanut terveysasiantuntijat huolestumaan. Neljävuotiaalla Harper Beckhamilla on nimittäin edelleen tutti suussa.

Daily Mail -lehden mukaan lastenlääkärit ovat sitä mieltä, että tutin käytöstä olisi pitänyt jo luopua. Pitkittynyt tutin käyttö voi vaikuttaa tytön puhetaitojen kehittymiseen ja sen lisäksi tutti on huonoksi hampaille.

Ilmeisesti Harper on ollut niin kiintynyt tuttiinsa, etteivät vanhemmat ole onnistuneet vieroittamaan sitä häneltä. Beckhamin perheen kuopus on vanhempien silmäterä ja lähipiirin mukaan pientä tytärtä paapotaan vielä kuin vauvaa. Asiantuntijat toivovat, että Harper luopuisi pian tutistaan, ettei siitä koidu hänelle terveyteen vaikuttavia seurauksia.