Kylie Jenner täytti 18 vuotta – odottamaton muodonmuutos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner on tunnettu vaihtelevasta ja räväkästä tyylistään. Kaunotar täytti juuri 18-vuotta ja juhli synttäreitään näyttävästi uusissa vaaleissa hiustenpidennyksissään. Vaalea sävy lähenteli taannoin Kim Kardashianin esittelemää dramaattista muutosta lähes mustista hiuksista vaaleisiin.

Vaalea pitkä peruukki takasi kaikkien juhlavieraiden katseet itse sankarissa, mutta poikaystävä Tygan antama syntymäpäivälahja ei jäänyt hiusten varjoon. Daily mail -lehden mukaan Tyga yllätti Kylien Bootsy Bellows -ravintolan takana Los Angelesissa antamalla hänelle Ferrari 482 Italia -urheiluauton lahjaksi.

25-vuotias Tyga sai yllätettyä Kylien ökyautolla, jonka hinta on noin 320.000 dollaria. Auto oli koristeltu isolla punaisella nauhalla ja siitä taitellulla ruusulla. Kylien syntymäpäiväjuhlat olivat varmasti todella ikimuistoiset ja myös muut perheenjäsenet olivat paikalla juhlimassa 18-vuotiasta Jenneriä. Juhlaseurueessa oli Kendallin, Khloen ja Kimin lisäksi myös isä Caitlyn Jenner.

Splash
Splash
Splash
Splash

MY GIRLS. party night. #18@12

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

Bad bitch contest you're in 1st place

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi