Lady Gagalle merkittävä televisiorooli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on hämmästytti viikonloppuna fanejaan uudella tyylillään, sillä hänen kasvoja koristavat kimaltelevat paljettikulmakarvat. Kiiltävät kulmakarvat on liimattu tähden omien kulmakarvojen yläpuolelle. Eilen poptähti kuvattiin kuitenkin gaalassa ilman paljettejaan.

Lady Gaga osallistui eilen tilaisuuteen, jossa hänen roolinsa American Horror Story -televisiosarjassa paljastettiin. Laulaja nähdään kauhusarjan viidennellä tuotantokaudella, jossa hän näyttelee Elizabeth-nimistä hotellin omistajaa, Splash News uutisoi. Sarjan kuvaukset alkavat tänään maanantaina.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat