Hämmentävä testi: Lesbon tunnistaa äänen perusteella?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pystyy jo lyhyen tuttavuuden perusteella aistimaan, millainen toisen ihmisen seksuaalinen suuntautuminen on. Ihmisen ulosanti, katsekontakti, ilmeet, eleet ja joissain tapauksissa myös tyyli voivat antaa viittauksia sen suhteen, ovatko he kiinnostuneita miehistä vai naisista.

HereTV’s Channel -kanava on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa toimittaja Taylor Barrett yrittää selvittää, voiko lesbon tunnistaa äänen perusteella. Testiin suostuneet ohikulkijat ovat melko ihmeissään kysymyksestä, mutta suostuvat kuitenkin yrittämään. Ohikulkijat kuulevat tietyn lauseen monen naisen sanomana, minkä jälkeen heidän tulee arvata, kuka naisista on lesbo.

Arvaamisen jälkeen Barrett pyytää ihmisiä vielä perustelemaan, miksi valitsivat jonkun naisista. Ihmiset perustelivat valinneensa henkilön itsevarmuuden, rohkean äänen, sanojen painottamisen tai erilaisen puhetyylin perusteella. Lopussa kävi kuitenkin ilmi, että naisista jokainen oli lesbo, mikä tuli kaikille yllätyksenä.