Nainen voitti lotossa – ex-miehensä onnennumeroilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Onnekas perheenäiti voitti lotossa 51.000 puntaa onnennumeroillaan, jotka sattuivat olemaan hänen entisen poikaystävänsä perintöä heidän suhteensa jäljiltä. 34-vuotias Lisa Fergie jatkoi samoilla numeroilla lottoamista suhteen jälkeen, mikä toi heidän perheelleen mukavan potin kotiin.

Fergien entinen mies ei ollut jatkanut lottoamista samoilla numeroilla ja jäi täysin ilman voittoja. Nainen kuitenkin kertoi Metro-lehdelle miehen onnitelleen heitä voitostaan yhteisen tutun kautta eikä mies ollut kantanut asiasta kaunaa. Hän oli tunnistanut omat tutut numeronsa voittoriviltä ja tiennyt entisen tyttöystävänsä voittaneen.

Abardeenista kotoisin oleva Fergie kertoi Daily Record -lehdelle lotonneensa samoilla numeroilla viimeiset 12 vuotta, joten numeroiden oli jo aikakin tuottaa hedelmää. Nainen oli saanut lotossa viisi oikein ja yhden lisänumeron, mikä toi heidän perheelleen 51.000 puntaa. Voittorahoillaan perhe aikoo matkustaa Etelä-Amerikkaan ja käyttää osan myös uuden kodin hankintaan.