Paris Hiltonin ja monimiljonäärin suhde syvenee

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seurapiiritähtönen Paris Hilton on omien sanojensa mukaan löytänyt elämänsä rakkauden. Hilton ja sveitsiläinen miljonääri Thomas Gross alkoivat tapailla alkukesästä ja suhde on syventynyt vauhdilla vakavaksi. Paris ja Thomas ovat palavasti rakastuneita toisiinsa.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan Paris esitteli äskettäin poikaystävänsä vanhemmilleen Los Angelesissa. Kathy ja Richard ovat antaneet siunauksensa suhteelle ja lähipiirin mukaan vanhemmat ovat ensimmäistä kertaa vakuuttuneita siitä, että Paris on löytänyt sielunkumppaninsa.

Perheenjäsenet ovat yhtä mieltä siitä, että Paris ja Thomas ovat luotuja toisilleen. Hiltonin ystävät ovat kertoneet, että Thomas voi hyvinkin olla kaunottaren tuleva aviomies. Pari matkusti hiljattain yhdessä Lontooseen Parisin siskon Nicky Hiltonin häihin. Lähipiirin mukaan on mahdollista, että Parisin häitä juhlitaan perheessä seuraavaksi.

Splash
Splash
Splash
Splash