Rintaliivit pelastivat naisen hengen – luoti kimposi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksassa asuva nainen oli pyöräilynsä aikana tuntenut omituista kipua rinnassaan. Hän oli myöhemmin saanut selville, että kipu tuli metsästäjien luodista, joka oli ammuttu vahingossa häntä kohti ja kimmonnut rintaliivien metallisesta kaaritukiosasta pois.

Nainen oli ollut pyöräilemässä Saksassa Pomeranian alueella, kun hän oli tietämättään ajanut pyörällä villisikametsästäjien metsästysalueella. Metsästäjien luoti oli osunut naiseen, minkä vuoksi hän oli alkanut tuntemaan yllättävää kipua rinnassaan.

Luoti ei ollut onneksi lävistänyt naisen rintaa, mistä kuuluu kiitos rintaliivien kaarituille. Nainen oli viety Gadebuschin sairaalaan lievien vammojen vuoksi tarkastettavaksi. Hän oli saanut pieniä mustelmia ja haavan luodista, mutta selvinnyt muuten laukauksesta vahingoittumattimana.

Poliisi tutkii Metro-lehden mukaan parhaillaan, oliko osuma seuraus metsästäjien huolimattomuudesta, ja on myöa takavarikoinut metsästäjien aseet ja ampumistarvikkeet.