Tässä on Hollywoodin kovapalkkaisin tähti – vuositulot 80 miljoonaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisnäyttelijä Robert Downey Jr. oli vielä 2000-luvun alkupuoliskolla uransa pohjamudissa huumeongelmiensa vuoksi. Nykyään mies on kuitenkin yksi Hollywoodin isoimmista tähdistä, ja hänet tunnetaan rooleistaan menestyselokuvissa kuten Avengers ja Iron Man.

Robert Downey Jr. on jo kolmatta vuotta peräkkäin nimetty Hollywoodin kovapalkkaisimmaksi tähdeksi. Forbesin mukaan tähti on tienannut 1. kesäkuuta 2014 – 1. kesäkuuta 2015 välisenä aikana arviolta 80 miljoonaa dollaria. Summa on viisi miljoonaa dollaria enemmän kuin viime vuonna.

Listan kärkisijoille päätyivät myös Jackie Chan, Vin Diesel ja Bradley Cooper. Miesten tienaamat summat vaihtelevat 40 ja 50 miljoonan dollarin välillä. Suuri osa Downeyn mittavista tuloista on peräisin keväällä julkaistusta Marvelin Avengers: Age of Ultron -elokuvasta.