Alaston Tom Cruise ikuistettiin kääriliinaan – sukuelintä ei piiloteltu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Cruise on ollut viime viikkoina esillä mediassa Mission: Impossible – Rogue Nation -elokuvan merkeissä. Nyt mies on kuitenkin noussut otsikoihin hieman toisenlaisissa, hänen skientologia-uskoonsa liittyvissä merkeissä.

Alastonta Tom Cruisea esittävä kääriliina paljastettiin taannoin Floridan St. Petersburgissa sijaitsevassa Cory Allenin modernin taiteen museossa. Skientologien Clearwaterissa sijaitsevan keskuksen lähettyvillä esillä olevalla teoksella juhlistetaan tähden 25. juhlavuotta keskustelua herättävän kirkon riveissä.

Tom Cruise pitelee teoksessa käsissään skientologian symbolina toimivaa ristiä. Koska näyttelijä kuvataan kääriliinassa alasti, kiinnittyy huomio kuitenkin helposti aivan muihin seikkoihin. Mediassa runsaasti huomiota saaneen teoksen on luonut taiteilija Daniel Edwards.

Daniel Edwards
Daniel Edwards