Poptähti onkin alusvaatemalli – kaunotar riisui alusvaatemainoksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisräppäri Iggy Azalea tunnetaan parhaiten hiteistään, kuten Bounce, Fancy ja Black Widow. Tähti on kuitenkin toiminut myös muun muassa mallina, ja taannoin häne nähtiin australialaisen Bonds-vaatemerkin mainoskuvissa.

Nyt 25-vuotias poptähti nähdään jälleen vähissä vaatteissa yhtiön mallina. Tiimalasivartaloinen Iggy Azalea esittelee vaatemerkin alusvaateuutuuksia otoksissa, joissa juhlitaan samalla Bondsin 100. syntymäpäiviä.

Musiikkiuran ja mallintöiden lisäksi Iggy Azalea on kokeillut uraa myös näyttelijänä. Tähti nähtiin tänä vuonna Furious 7 -elokuvassa. Iggy Azalea on kihloissa koripalloilija Nick Youngin kanssa.

Bonds
Bonds

iggyazalea11082015c

Bonds
Bonds

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat