Mies kysyi sisaruksilta tyttöystävänsä kättä – koskettava video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähdään paljon videoita tilanteista, joissa ihmiset ovat kosineet poika- tai tyttöystäväänsä. Videot tästä onnellisesta tapahtumasta ovat aina sydäntälämmittäviä, mutta erään miehen tekemä video oli erityisen koskettava.

TribeTyler on julkaissut YouTube-kanavallaan videon siitä, miten hän kosi tyttöystäväänsä. Alkuasetelmakin saa katsojan jo herkistymään, sillä tyttöystävän isä on menehtynyt, minkä vuoksi perinteitä muuttaen Tyler kysyykin tyttöystävänsä kättä hänen vanhemmilta sisaruksiltaan. Kaikki sisarukset antavat hyvillä mielin Tylerille luvan pyytää Hayleeta vaimokseen.

Videolla Tyler polvistuu Hayleen eteen ja nainen vastaa epäröimättä kosintaan myöntävästi. Videosta erityisen tekee vielä kirje, jonka Tyler on kirjoittanut Hayleen isälle. Kirjeessä hän lupaa tehdä Gregin ylpeäksi ja olla Hayleelle hyvä mies antaen hänelle uusia kokemuksia ja rakastaen häntä koko loppuelämän ajan.