Mies yritti rikkoa kuohuviinipullon – kivulias seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shampanjapullon ja kuohuviinin avaaminen kertovat aina siitä, että on aihetta juhlaan. Pullon poksauttaminen kuulostaa juhlavalta ja katseet kiinnittyvät monesti pullon avaajaan. Tällä kertaa kuohuviinillä oli tarkoitus kuitenkin juhlia niin, että se heitetään seinää päin ja rikotaan.

John Galt on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa osa juhlavieraista on kokoontuneena miehen ympärille katsomaan, kun hän heittää täysinäisen shampanjapullon seinää päin. Pullo osuu seinään juuri sopivassa kulmassa niin, että pullon korkki lähtee irti, mutta pullo ei mene rikki.

Juoman singotessa paineella pullosta ulos pullon suunta kääntyykin seinästä suoraan heittäjää kohti. Osa pystyy avaamaan kuohuviinipullon näyttävästi esimerkiksi veitsen terää avuksi käyttäen, mutta videolla näkyvän miehen demonstroima tapa on onnistumisprosentiltaan niin mitätön, että tätä ei suositella kotona kokeiltavaksi.