Nainen tietämättään hengenvaarassa – koira pelasti hengen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hengenvaaran aistinut yorkshirenterrieri on urhoollisesti pelastanut omistajansa hengen New Yorkissa. 78-vuotias Dottie Fisher olisi saattanut kuolla veritulppaan, ellei Labella-koira olisi herättänyt häntä keskellä yötä.

Daily Mail -lehden mukaan Fisher on vakuuttunut siitä, että koira tiesi hänen veritulpastaan jo illalla. Labella oli nimittäin hypännyt Dottien syliin hänen katsellessa uutisia. Itsenäinen Labella ei juuri koskaan viihtynyt kenenkään sylissä ja Dottie oli ihmetellyt, miksi koira yllättäen pyrki syliin.

Lopulta Dottie oli nukahti. Sitten alkoi tapahtua jotain erikoista. Koira alkoi käyttäytyä levottomasti ja se töni Dottieta kuonollaan. Fisherin mukaan Labella tökki häntä rintakehään. Kun Dottie viimein virkosi koiransa toimiin, alkoi hän tuntea kipua ja puutumista kädessään.

Fisher tiesi, ettei kaikki ollut hyvin ja hän hakeutui sairaalaan. Lääkärit kertoivat Dottielle, että hänet oli kiidätettävä leikkaukseen, sillä he olivat löytäneet veritulpan sydämen läheltä. Fisher on toipunut leikkauksesta ja hän voi nyt hyvin. Dottie on sitä mieltä, että ilman Labellaa hän olisi menehtynyt. Omistaja kertoi, ettei hän voi ikinä kiittää koiraansa tarpeeksi sen uskomattomasta teosta.