Rihannan vesileikeissä riitti silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaikka poptähti Rihanna on saavuttanut supertähden asemansa Yhdysvalloissa, on hän edelleen ylpeä barbadoslaisesta taustastaan. Tähti on nähty useisiin otteisiin viettämässä vapaa-aikaansa Karibianmerellä sijaitsevan saarivaltion auringon alla. Nyt hänet on kuvattu nauttimassa rantaelämästä.

Laulaja on viihtynyt hyvin Barbadoksella, ja eilen Rihanna piti hauskaa ystäviensä kanssa rannalla. Kerroimme jo aiemmin kuinka hän imetti apinanpoikasta tuttipullolla, mutta samalla reissulla hän ehti myös pulahtaa veteen.

Barbadoksella vietetään vuosittain Kadooment Day -nimistä juhlapäivää, joka kulminoituu näyttävään paraatiin. Rihanna nähtiin juhlistamassa päivää asianmukaisen säihkyvissä ja erittäin paljastavissa, timanteilla ja sulilla koristelluissa juhlatamineissa. Tilaisuudessa nähtiin myös brittiläinen Formula 1 -kuski Lewis Hamilton. Autourheilijan ja poptähden on epäilty seurustelevan salaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash