Nainen metsästää eksoottisia eläimiä – nettiraivo leviää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sabrina Corgatelli rakastaa metsästämistä, mikä ajaa monet eläinten ystävät hulluuden partaalle. Corgatelli julkaisee kuvia metsästämistään saaliista Facebook-tilillään, eikä välitä siitä, että hänen harrastustaan pilkataan.

Harvinaiset ja eksoottiset saaliit ovat kuitenkin saaneet enemmän ja enemmän paheksuntaa eri lajien uhanalaisuuksien kasvaessa. Viime aikoina Corgatelli on julkaissut kuvia metsästysretkeltään Etelä-Afrikasta, jossa nainen on joutunut harvinaisempien eläinten metsästämisestä jopa maksamaan. Cecil-leijonan metsästämisen tavoin myös Corgatellin metsästysharrastus on saanut ihmiset paheksumaan naista julkisesti.

Corgatellista on tehty jo useita erilaisia sivustoja, joiden mukana on Facebook-sivusto, joka on omistettu pelkästään Corgatellin paheksumiseen ja herjaamiseen. Paheksunta näyttäisi kuitenkin laittavan lisää bensaa liekkeihin, sillä Corgatelli julkaisi kuvan, jossa luki: ”Vihaajien kannattaa pysyä kuulolla. Tulette saamaan vielä todella paljon suuttumisen aihetta”, mikä viittaisi siihen, että lisää kauniiden eläinten kaatoja on suunnitelmissa.

Zimbabwessa Cecil-leijonan kuoleman myötä leijonien, elefanttien ja leopardien metsästämisestä on tehty laitonta. Kirahveja ei ole toistaiseksi suojattu, minkä vuoksi Corgatellikin kävi juuri metsästämässä yhden näyttävän yksilön. Kirahvin tappamisesta pitää tällä hetkellä maksaa Etelä-Afrikassa, Namibiassa ja Zimbabwessa noin 15.000 dollarin maksu.

My Impala I got today!! What a beautiful animal!

Posted by Sabrina Corgatelli on Friday, July 31, 2015

I was lucky enuf to spend the day with Frankie Harper. He is a amazing photographer!! Here is a teaser of whats to come!!All photos are copyrighted by Wild Creations photography and Sabrina Corgatelli

Posted by Sabrina Corgatelli on Saturday, April 11, 2015