Katie Price uskotteli itselleen: ”Naisvartalo ilman suuria rintoja ei ole viehättävä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Povipommi Katie Price on kertonut syyn sille, miksi hänelle on tehty seitsemän rintojen suurennus- ja pienennysoperaatiota. Price myönsi, että suurista rinnoista oli tullut osa hänen identiteettiään, eikä hän kyennyt hyväksymään vartaloaan pienirintaisena.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan Price uskotteli itselleen, että naisvartalo ilman suuria rintoja oli ruma ja epäviehättävä. Suurien rintojen tavoittelusta tuli Katielle pian pakkomielle. Tähtösen rinnat ovat olleet suurimmillaan kuppikokoa 32GG.

37-vuotias Katie on vasta nyt leikkauttanut rintansa luonnolliseen B-kupin kokoon. Hän kertoi, että ensimmäistä kertaa elämässään hän näkee vartalonsa kauniina pienemmistä rinnoista huolimatta. Viiden lapsen äiti haluaa olla parempi esimerkki lapsilleen.

Price on myöntänyt, että hänen minäkuvansa oli aiemmin vääristynyt, eikä hän kuunnellut läheisiään, jotka yrittivät hillitä tähtöstä kauneusoperaatioiden suhteen. Nyt hän viimein ymmärtää olevansa viehättävä myös luonnollisen kokoisissa rinnoissa.