Mies yritti vesi-ilmapallotemppua – hukkuminen lähellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin viraalihitiksi nousi video, jossa Slow Mo Guys -kanavalta tunnettu Dan Grunchy pukee päälleen todella suuren ilmapallon, jonka hän täyttää vedellä. Videon lopussa pinkeä ja äärimmilleen vedellä täytetty ilmapallo räjähtää. Nyt eräs mies yritti samaa temppua, mutta hieman huonommalla menestyksellä.

Joogsquad PPJT on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa mies yrittää vesi-ilmapallotemppua. Mies täyttää ilmapalloa vedellä ja hivuttautuu vähitellen ilmapallon sisälle saippuan avulla. Ilmapallo täyttyy melko nopeasti miehen ollessa pallon sisällä.

Mies on hakenut temppuun hieman lisäjännitystä sillä, että hän istuu uima-altaassa veneessä täyttämässä ilmapalloa, mikä ei ole tietenkään hyvä idea. Pallo tulee niin painavaksi, että vene ei jaksa enää kannatella sitä ja keikahtaa ympäri. Onneksi ystävät olivat lähellä piikin kanssa ja tulivat puhkaisemaan pallon, kun miehen pää meni sen mukana veden pinnan alle.