Skandaaleille jatkoa? Miley Cyrus juontaa VMA-gaalan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus herätti runsaasti kohua esiintymisellään vuoden 2013 MTV Video Music Awards -gaalassa. Kuten monet varmasti muistavat, vähäpukeinen laulaja nähtiin muun muassa twerkkaamassa vihjailevasti lavalla Robin Thicken kanssa.

Kuva: All Over Press
Kuva: All Over Press

Video Music Awards -gaalassa tullaan todennäköisesti näkemään tänäkin vuonna kohauttavaa materiaalia. Miley Cyrus tulee nimittäin toimimaan 30. elokuuta 2015 järjestettävän tilaisuuden juontajana. Poptähti paljasti uutisen Instagram-otoksessa, jossa hän poseeraa vihreässä alien-puvussa aiheeseen liittyvän kyltin kanssa.

– MTV ei anna minun esiintyä… Joten juonnan tämän vuoden VMA-gaalan, Mileyn kyltissä luki.

Miley Cyrus nousi Video Music Awards -gaalan merkeissä otsikoihin myös viime vuonna, tosin hieman erilaisissa merkeissä kuin twerkkaamisen vuoksi. Tähden avecina toimi koditon nuori, Jesse Helt, joka oli Mileyn mukana noutamassa parhaan musiikkivideon palkintoa. Nuorukainen kehotti lavalla ihmisiä lahjoittamaan rahaa kodittomien hyväksi toimivalle järjestölle.