Muppettien Miss Piggy esittää Rihannan härskin hitin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihanna julkaisi taannoin Bitch Better Have My Money -kappaleensa tuoreen musiikkivideon. Video on ehtinyt herättää kohua sisältönsä suhteen, sillä sen verinen sisältö ei sovellu heikkohermoisimmille katsojille.

Nyt Rihannan hitistä nähdään koko perheelle soveltuva versio. New York Magazinen videolla kappaleen esittäjänä toimii Muppetit-sarjan Miss Piggy. Taitavan editoinnin avulla syntyneen videon on luonut aikaisemminkin mashup-videoistaan tunnetuksi tullut Adam Schelichkorn.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat