Julkkiskaksoset oikeuteen – teettivät 50-tuntisia työviikkoja palkatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olsenin kaksosille vuonna 2012 harjoittelijana työskennellyt Shahista Lalani on haastanut Mary-Katen ja Ashleyn vaatealan yrityksen Dualstarin oikeuteen. Lalani kertoo tehneensä 50 tunnin työviikkoja, joista hänelle ei olla maksettu hänen ansaitsemaansa palkkaa.

Shahista Lalani oli viisi kuukautta Olsenin kaksosten Dualstar-yrityksessä harjoittelijana. Hän työskenteli The Row -vaatemerkin parissa teknisen pääsuunnittelijan alaisena. Tekninen pääsuunnittelija oli Lalanin mukaan todella ilkeä ja vaativa, ja laittoi Lalanin tekemään kolmen harjoittelijan työn. Lalanin tuli olla myös tavoitettavissa joka päivä kellon ympäri, mikä olisi kohtuutonta vakituiselta työntekijältä saatika harjoittelijalta.

Lalani vaatii saada ansaitsemansa harjoittelijan palkat viideltä kuukaudelta. Lalani hoiti vakituisten työntekijöiden kanssa samanlaisia ja yhtä vastuullisia tehtäviä todella huonoissa olosuhteissa. Lalani kertoo kuitenkin tavanneensa itse Mary-Katen ja Ashleyn, jotka olivat harjoittelijan mukaan todella ystävällisiä ja herttaisia.

Page Six -sivuston mukaan kaksosia syytetään siitä, että he eivät ole maksaneet palkkaa nykyisille ja noin 40 aiemmin heille työskenneille harjoittelijoille. Olsenin siskosten tiedottaja Annett Wolf on kommentoinut asiaan pelkästään sanomalla, että Dualstar-yritys ei ole tällaisista tapahtumista tietoinen.