Saivat tyttären 14 vuotta sitten – vanhemmilta uskomaton vaatimus sairaalalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Italialaispari on haastanut Riminin sairaalan oikeuteen epäonnistuneesta abortista. Hoitovirheen takia pariskunnalle syntyi tytär, joka on nyt 14-vuotias. Aurora ja Giuseppe Bellandi ovat laskeneet kuinka paljon lapsen kasvattamiseen on kulunut rahaa ja nyt he vaativat kyseistä summaa sairaalalta.

Lisäksi molemmat heistä haluavat korvausta henkisestä kärsimyksestä. Daily Mail -lehden mukaan korvausvaatimus on miljoona euroa. Aurora ja Giuseppe uskovat saavansa korvauksia sairaalalta, sillä heille on jo aiemmin maksettu korvauksia kyseisestä hoitovirheestä. Aurora oli raskaana ollessaan 43-vuotias. Hänen terveydentilansa vuoksi lääkärit olivat suositelleet aborttia.

Toimenpide kuitenkin epäonnistui ja sen seurauksena maailmaan putkahti Elisa Bellandi. Elisa tietää vanhempiensa tilanteen ja hän ymmärtää, miksi he haluavat haastaa sairaalan oikeuteen. Teini-ikäinen tytär tietää, että hän on vahinkolapsi.

Elisa on rakastettu perheenjäsen ja vanhemmat ovat tarjonneet hänelle turvallisen kodin. Italialaispariskunnan tapaus on kohahduttanut Italiaa ja monet ovat sitä mieltä, että vanhempien teko on röyhkeä. Aurora ja Giuseppe ovat puolustelleet haastettaan sillä, että he haluavat tarjota Elisalle paremman tulevaisuuden. Heidän mukaansa sairaalalla on velvollisuus elättää Elisaa taloudellisesti lääkärien tekemän virheen vuoksi.